Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Selwet, Marek.
Hasła przedm.
Kiszonki -- domieszki.
Fermentacja kiszonek.
Kiszonki -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Selwet, Marek.
wg tytułu:
Wpływ kwasów organic...
Opis MARC
Wpływ kwasów organicznych i preparatów bakteryjno-enzymatycznych na stabilność kiszonek poddanych ekspozycji tlenowej : badania modelowe / Marek Selwet.
Autor:
Selwet, Marek.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009.
Hasła przedm.
Kiszonki -- domieszki.
Fermentacja kiszonek.
Kiszonki -- jakość.
Seria:
Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu 1896-1894 ; 404
Opis fiz.:
148 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 137-146.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
636
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.