Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Piotrowski, Dariusz (technologia żywności).
Hasła przedm.
Suszenie -- modele matematyczne.
Truskawki (owoce) -- odwadnianie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Piotrowski, Dariusz (technologia żywności).
wg tytułu:
Wpływ ciśnienia i te...
Opis MARC
Wpływ ciśnienia i temperatury na przebieg suszenia próżniowego truskawek i ich wybrane właściwości / Dariusz Piotrowski.
Autor:
Piotrowski, Dariusz (technologia żywności).
Warszawa : Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, 2009.
Hasła przedm.
Suszenie -- modele matematyczne.
Truskawki (owoce) -- odwadnianie.
Seria:
Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 351
Opis fiz.:
172 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 156-170.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
631.5/.9
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.