Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Hryszko, Krzysztof.
Kuzebski, Emil.
Lirski, Andrzej.
Hasła przedm.
Produkty połowu -- produkcja i handel -- Polska -- 1990-.
Produkty połowu -- produkcja i handel.
Przegląd katalogu
wg autora:
Hryszko, Krzysztof.
Kuzebski, Emil.
Lirski, Andrzej.
wg tytułu:
Sytuacja na światowy...
Opis MARC
Sytuacja na światowym rynku ryb i jej wpływ na rozwój sektora rybnego w Polsce / red. nauk. Krzysztof Hryszko ; aut. Krzysztof Hryszko, Emil Kuzebski, Andrzej Lirski ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
, Kuzebski, Emil.
, Lirski, Andrzej.
Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2014.
Hasła przedm.
Produkty połowu -- produkcja i handel -- Polska -- 1990-.
Produkty połowu -- produkcja i handel.
Źródło elektroniczne
http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003380162.jpg
Seria:
Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej ; nr 106
Opis fiz.:
129, [3] s. : il. kolor. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 126-[130].
URL:
http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003380162.pdf
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
638/639
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.