Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Brzozowska, Anna (technologia żywności).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Odżywianie.
     
  •  
  • Substancje odżywcze.
     
  •  
  • Żywność -- zawartość minerałów.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Brzozowska, Anna (technologia żywności).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Składniki mineralne ...
     
     
     
     Opis MARC
    Składniki mineralne w żywieniu człowieka / pod red. Anny Brzozowskiej ; aut. Anna Brzozowska [et al.].
    Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności).
    Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2002.
    Hasła przedm.
  • Odżywianie.
  •  
  • Substancje odżywcze.
  •  
  • Żywność -- zawartość minerałów.
  • Wydanie: 
    Wyd. 2.
    Opis fiz.: 
    113 s., [2] k. tab. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 112-113.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu613.1/.7Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 36877Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 36878Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWR 7934Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ