Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Gruczyńska-Sękowska, Eliza.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Lipazy -- zastosowania przemysłowe.
     
  •  
  • Substancje tłuszczowe jadalne -- biotechnologia -- rozprawy akademickie.
     
  •  
  • Substancje tłuszczowe jadalne -- jakość.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Gruczyńska-Sękowska, Eliza.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Przeestryfikowanie e...
     
     
     
     Opis MARC
    Przeestryfikowanie enzymatyczne w wytwarzaniu i stabilizacji lipidów strukturyzowanych zero trans do zastosowań wysokotemperaturowych / Eliza Gruczyńska.
    Autor: Gruczyńska-Sękowska, Eliza.
    Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012.
    Hasła przedm.
  • Lipazy -- zastosowania przemysłowe.
  •  
  • Substancje tłuszczowe jadalne -- biotechnologia -- rozprawy akademickie.
  •  
  • Substancje tłuszczowe jadalne -- jakość.
  • Seria: 
    Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 401
    Opis fiz.: 
    115 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 102-113.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni98677Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ