Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Dziuba, Szymon.
Szołtysek, Katarzyna.
Piekara, Agnieszka.
Hasła przedm.
Mąka -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Wyroby piekarniczo-cukiernicze -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Zboża -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Przegląd katalogu
wg autora:
Dziuba, Szymon.
Szołtysek, Katarzyna.
Piekara, Agnieszka.
wg tytułu:
Poradnik do ćwiczeń ...
Opis MARC
Poradnik do ćwiczeń laboratoryjnych z wybranych zagadnień technologii przemysłu spożywczego : przemysł zbożowo-młynarski, piekarniczy i cukierniczy / pod red. Katarzyny Szołtysek ; [aut. Szymon T. Dziuba, Agnieszka Piekara].
Autor:
Dziuba, Szymon.
, Szołtysek, Katarzyna.
, Piekara, Agnieszka.
Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.
Hasła przedm.
Mąka -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Wyroby piekarniczo-cukiernicze -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Zboża -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Seria:
Skrypty Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Opis fiz.:
97 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy rozdz.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WCH 9640
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WR 9567
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.