Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Marciniak-Łukasiak, Katarzyna.
Leszczyński, Krzysztof (technologia żywności).
Żbikowska, Anna.
Przegląd katalogu
wg autora:
Marciniak-Łukasiak, Katarzyna.
Leszczyński, Krzysztof (technologia żywności).
Żbikowska, Anna.
wg tytułu:
Pakowanie żywności /...
Opis MARC
Pakowanie żywności / Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Krzysztof Leszczyński, Anna Żbikowska.
Autor:
Marciniak-Łukasiak, Katarzyna.
, Leszczyński, Krzysztof (technologia żywności).
, Żbikowska, Anna.
Uwagi o treści:
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 171.
Zakres i treść: dozowanie, metody pakowania w modyfikowanej atmosferze, metody pakowania aseptycznego, systemy pakowania, zmiany zachodzące w żywności przechowywanej na przykładzie proszku mlecznego, ćwiczenie z badania właściwości fizycznych materiałów opakowaniowych.
Artykuły lub prace związane
Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016. S. 155-171
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.