Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Marciniak-Łukasiak, Katarzyna.
     
  •  
  • Leszczyński, Krzysztof (technologia żywności).
     
  •  
  • Żbikowska, Anna.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Marciniak-Łukasiak, Katarzyna.
     
  •  
  •  Leszczyński, Krzysztof (technologia żywności).
     
  •  
  •  Żbikowska, Anna.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Pakowanie żywności /...
     
     
     
     Opis MARC
    Pakowanie żywności / Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Krzysztof Leszczyński, Anna Żbikowska.
    Autor: Marciniak-Łukasiak, Katarzyna., Leszczyński, Krzysztof (technologia żywności)., Żbikowska, Anna.
    Uwagi o treści: 
    Tyt. nagł.
    Bibliogr. s. 171.
    Zakres i treść: dozowanie, metody pakowania w modyfikowanej atmosferze, metody pakowania aseptycznego, systemy pakowania, zmiany zachodzące w żywności przechowywanej na przykładzie proszku mlecznego, ćwiczenie z badania właściwości fizycznych materiałów opakowaniowych.
     
    Artykuły lub prace związane
  • Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016. S. 155-171
  • Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    Brak egzemplarzy

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ