Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
     
  •  
  • Nowak, Dorota (technologia żywności).
     
  •  
  • Duda, Grażyna.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
     
  •  
  • Zarządzanie jakością.
     
  •  
  • Żywność -- jakość.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
     
  •  
  •  Nowak, Dorota (technologia żywności).
     
  •  
  •  Duda, Grażyna.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Jakość i bezpieczeńs...
     
     
     
     Opis MARC
    Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak ; [aut. Duda Grażyna et al.].
    Autor: Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- )., Nowak, Dorota (technologia żywności)., Duda, Grażyna.
    Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.
    Hasła przedm.
  • Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
  •  
  • Zarządzanie jakością.
  •  
  • Żywność -- jakość.
  • Opis fiz.: 
    202 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Lista aut. na s. 5-6.
    Bibliogr. przy rozdz.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWZ 5878Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ