Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
Nowak, Dorota (technologia żywności).
Duda, Grażyna.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Zarządzanie jakością.
Żywność -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
Nowak, Dorota (technologia żywności).
Duda, Grażyna.
wg tytułu:
Jakość i bezpieczeńs...
Opis MARC
Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak ; [aut. Duda Grażyna et al.].
Autor:
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
, Nowak, Dorota (technologia żywności).
, Duda, Grażyna.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Zarządzanie jakością.
Żywność -- jakość.
Opis fiz.:
202 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Lista aut. na s. 5-6.
Bibliogr. przy rozdz.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WZ 5878
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.