Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
     
  •  
  • Marzec, Agata.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność -- jakość -- konferencje.
     
  •  
  • Żywność -- analiza -- konferencje.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
     
  •  
  •  Marzec, Agata.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Jakość i bezpieczeńs...
     
     
     
     Opis MARC
    Jakość i bezpieczeństwo żywności : nowoczesne metody analityczne w zapewnianiu jakości i bezpieczeństwa żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Agaty Marzec.
    Autor: Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- )., Marzec, Agata.
    Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.
    Hasła przedm.
  • Żywność -- jakość -- konferencje.
  •  
  • Żywność -- analiza -- konferencje.
  • Opis fiz.: 
    194 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Publikacja powstała na bazie referatów wygłoszonych na IV Konferencji Naukowej "Jakość i Bezpieczeństwo Żywności", zorganizowanej przez Oddział Warszawski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, przy współpracy Wydziału Nauk o Żywności SGGW w 2007 r.
    Bibliogr. przy ref.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu663/664Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ