Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Nowak, Dorota (technologia żywności).
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Zarządzanie jakością.
Żywność -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Nowak, Dorota (technologia żywności).
wg tytułu:
Jakość i bezpieczeńs...
Opis MARC
Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych / pod red. Doroty Nowak.
Autor:
Nowak, Dorota (technologia żywności).
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Zarządzanie jakością.
Żywność -- jakość.
Opis fiz.:
196, [1] s. : il. ; 25 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy art.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Czytelnia Główna
Książki
Do wypoż. na 15 dni
663/664
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WCH 9232
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WR 9366
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.