Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Seffer, A. P.
     
  •  
  • Saatcan, A. K.
     
  •  
  • Koncakov, G. D.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Seffer, A. P.
     
  •  
  •  Saatcan, A. K.
     
  •  
  •  Koncakov, G. D.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Intensyfikacja chłod...
     
     
     
     Opis MARC
    Intensyfikacja chłodzenia, zamrażania i rozmrażania mięsa / A. P. Szeffer, A. K. Saatczan, G. D. Konczakow ; z ros. tł. Karol Borzuta, Karol Krzywicki.
    Autor: Seffer, A. P., Saatcan, A. K., Koncakov, G. D.
    Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1977.
    Opis fiz.: 
    358 s. : rys., wykr. ; 21 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 355-358.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatusData zwrotu 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni47744Do wypożyczenia 
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni47745Do wypożyczenia 
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni47807Do wypożyczenia 
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWM 9632Wypożyczona07/10/2024
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWZ 1050Do wypożyczenia 
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ