Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Czapski, Janusz (1946- ).
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Czapski, Janusz (1946- ).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Dodatki do żywności ...
     
     
     
     Opis MARC
    Dodatki do żywności poprawiające jej jakość sensoryczną / Janusz Czapski.
    Autor: Czapski, Janusz (1946- ).
    Uwagi o treści: 
    Tytuł nagłówkowy.
     
    Artykuły lub prace związane
  • Zmysły a jakość żywności i żywienia / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015. Strony 97-109
  • Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    Brak egzemplarzy

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ