Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
Staroszczyk, Hanna.
Hasła przedm.
Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
Staroszczyk, Hanna.
wg tytułu:
Chemia żywności : pr...
Opis MARC
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego, Hanny Staroszczyk.
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Staroszczyk, Hanna.
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, cop. 2017.
Hasła przedm.
Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
Źródło elektroniczne
http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx004137903.jpg
Opis fiz.:
XI, [3], 343 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
URL:
https://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2017/10/100000309843/100000309843_Sikorski_ChemiaZywnosci.pdf
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.