Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
     
  •  
  • Cybulska, Emilia Barbara.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
     
  •  
  • Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
     
  •  
  •  Cybulska, Emilia Barbara.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Chemia żywności : pr...
     
     
     
     Opis MARC
    Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].
    Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- )., Cybulska, Emilia Barbara.
    Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.
    Hasła przedm.
  • Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
  •  
  • Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
  • Źródło elektronicznehttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001489296.jpg
    Wydanie: 
    Wyd. 5 zm. (dodr.).
    Opis fiz.: 
    233 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
    Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWZ 6472Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ