Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
Cybulska, Emilia Barbara.
Hasła przedm.
Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
Cybulska, Emilia Barbara.
wg tytułu:
Chemia żywności : pr...
Opis MARC
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Cybulska, Emilia Barbara.
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.
Hasła przedm.
Substancje odżywcze -- podręczniki akademickie.
Żywność -- skład chemiczny -- podręczniki akademickie.
Źródło elektroniczne
http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001489296.jpg
Wydanie:
Wyd. 5 zm. (dodr.).
Opis fiz.:
233 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WZ 6472
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.