Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Wójcik-Stopczyńska, Barbara.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Ziarna kakaowe -- mikrobiologia.
     
  •  
  • Ziarna kakaowe -- skażenie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Wójcik-Stopczyńska, Barbara.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Charakterystyka mikr...
     
     
     
     Opis MARC
    Charakterystyka mikrobiologiczna ziarna kakaowego, produktów jego przerobu oraz środowiska przetwarzania / Barbara Wójcik-Stopczyńska.
    Autor: Wójcik-Stopczyńska, Barbara.
    Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.
    Hasła przedm.
  • Ziarna kakaowe -- mikrobiologia.
  •  
  • Ziarna kakaowe -- skażenie.
  • Seria: 
    Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie 0239-6467 ; nr 238
    Opis fiz.: 
    113 stron : ilustracje ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliografia na stronach 99-109.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu632Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ