Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Dżugan, Małgorzata.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Czosnek (rodzaj) -- badania.
     
  •  
  • Kadm -- toksykologia.
     
  •  
  • Żywność -- zawartość kadmu.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Dżugan, Małgorzata.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Bioactive components...
     
     
     
     Opis MARC
    Bioactive components of garlic and their effect on the reduction of cadmium toxicity in food / Małgorzata Dżugan.
    Autor: Dżugan, Małgorzata.
    Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2013.
    Hasła przedm.
  • Czosnek (rodzaj) -- badania.
  •  
  • Kadm -- toksykologia.
  •  
  • Żywność -- zawartość kadmu.
  • Opis fiz.: 
    126 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 104-126.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu633/635Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 44264Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ