Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Substancje dodatkowe w przetw�rstwie mi?sa / pod red. Waldemara Uchmana
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Subsonic gas-jet pumps : methodology of optimum calculations of geometric dimensions and characteristics1988. Foltańska-Werszko, Danuta.
 2. Substainable urban regeneration2014. Kamrowska-Załuska, Dorota.
 3. Substancje aktywne biologicznie w środowisku człowieka : wybrane problemy /2018. Dudziak, Mariusz.
 4. Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym /© copyright 2022. Stadnik, Joanna (technologia żywności i żywienia).
 5. Substancje biologicznie czynne : Uroczyste Seminarium z okazji 70-lecia urodzin profesora Stanisława Witka, Wrocław, 21 czerwca 2002 /2002. Chlebicki, Jan.
 6. Substancje biologicznie czynne wyodrębnione z różnych rodzajów i gatunków torfu = Biological active substances isolated from different genera and species of peat /1984. Kukla, Stanisław (1926-2012).
 7. Substancje czynne i pomocnicze w kosmetyce /  Fink, Erika.
 8. Substancje dodatkowe a trwałość i jakość wyrobów mięsnych /  Krysztofiak, Krystyna.
 9. Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /2001. Uchman, Waldemar (1940- ).
 10. Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa /2008.Wyd. 2 uzup. i poszerz.Uchman, Waldemar (1940- ).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ