Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Czynniki kszta?tuj?ce jako?? i trwa?o?? pozbiorcz? owoc�w patisona (Cucurbita pepo L. var. patissonina Greb. f. radiata Nois.) /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Czynniki efektywności kształtowania przestrzennego środowiska człowieka /1983. Pałaszewski, Tadeusz.
 2. Czynniki ewolucji : teoria doboru stabilizującego /1975. Smal'gauzen, Ivan Ivanovic.
 3. Czynniki i cechy kształtujące jakość owoców pomidora oraz ich przydatność do mrożenia /2007. Rożek, Ewa.
 4. Czynniki i kierunki rozwoju gospodarki żywnościowej w ujęciu przestrzennym : (II etap) /1985. Kamiński, Włodzimierz (1924-2015).
 5. Czynniki i mierniki konkurencyjności zewnętrznej sektora ogrodniczego i jego produktów /2017. Nosecka, Bożena.
 6. Czynniki i współzależności rozwoju społeczno-gospodarczego1981.Wyd. 2, zm. i rozsz.Pajestka, Józef (1924-1994).
 7. Czynniki i współzależnośći rozwoju społeczno-gospodarczego kraju /1975. Pajestka, Józef (1924-1994).
 8. Czynniki intensywnego chowu krów mlecznych w dużych stadach /1987. Fiedorowicz, Grzegorz.
 9. Czynniki konkurencyjności podmiotów użytkujących Zasób Własności Rolnej Skarbu Państwa : studium przypadku województwa warmińsko-mazurskiego /© copyright 2020. Juchniewicz, Małgorzata.
 10. Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie /2012. Nosecka, Bożena.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ