Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Charakterystyka technologiczna mieszanek m?ki pszennej z produktami przemia?u owsa / Anna Czubaszek
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Charakterystyka roślin zbożowych i przemiał ziarna /  Obuchowski, Wiktor (1946- ).
 2. Charakterystyka rozszerzalności liniowej stopów niklowo-chromowych z dodatkami boru, krzemu i żelaza /  Marcinkowska, Janina.
 3. Charakterystyka ścieków opadowych i zrzutów burzowych z kanalizacji ogólnospławnej /1980.  
 4. Charakterystyka składu chemicznego owoców pigwowca i ocena ich technologicznej przydatności dla przetwórstwa owocowo-warzywnego /1986. Lesińska, Elżbieta (1941-2013).
 5. Charakterystyka składu enancjomerów w wybranych aromatach naturalnego pochodzenia i jej wykorzystanie w kontroli autentyczności tych aromatów /2004. Zawirska-Wojtasiak, Renata.
 6. Charakterystyka socjologiczno-ekologiczna mikoflory zbiorowisk leśnych Cedyńskiego Parku Krajobrazowego/1994. Friedrich, Stefan (1950- ).
 7. Charakterystyka sprężysta walca gumowego przy skręcaniu /  Wojnarowski, Józef (1933- ).
 8. Charakterystyka substratu glebowego w warstwie antropogenicznej najstarszej części Szczecina /2009. Chudecka, Justyna.
 9. Charakterystyka szczepów Listeria Monocytogenes izolowanych ze środowiska wybranych zakładów przetwórstwa spożywczego przy użyciu klasycznych metod mikrobiologicznych oraz metod biologii molekularnej /2019. Kroplewska, Magdalena.
 10. Charakterystyka tatrzańskich gleb nieleśnych wytworzonych ze skał węglanowych /2000. Miechówka, Anna (1953- ).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ