Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Charakterystyka g?�wnych gatunk�w owoc�w i warzyw jako artyku?�w ?ywno?ciowych i surowc�w dla przetw�rstwa / Dorota Walkowiak-Tomczak.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Charakterystyka ekologiczna populacji zająca Lepus europaeus Pallas, 1778 /1975. Pielowski, Zygmunt (1930- ).
 2. Charakterystyka ekologicznych sokow owocowych i warzywnych /  Hallmann, Ewelina.
 3. Charakterystyka eksploatacyjno-biologiczna ryb użytkowych w morskich wodach Wietnamu /1986. Phan, Le-Trong.
 4. Charakterystyka energetyczna budynków /2010. Żarski, Kazimierz.
 5. Charakterystyka energetyczna budynków...2017. Alsabry, Abdrahman.
 6. Charakterystyka energetyczna budynków w świetle zagadnień fizyki cieplnej budowli /2017. Alsabry, Abdrahman.
 7. Charakterystyka energetyczna i audyt budynków : przepisy z wprowadzeniem /2009.Stan prawny na 30 czerwca 2009 r.Dydenko, Jerzy.
 8. Charakterystyka fenotypowa i genotypowa klinicznych szczepów Pseudomonas aeruginosa /2010. Wolska, Marzena Katarzyna.
 9. Charakterystyka fizjologicznych i biochemicznych właściwości toksyny wytwarzanej przez grzyba Phytophthora infestans (Mont.) de by /1970. Krzywański, Zenon (1928- ).
 10. Charakterystyka funkcjonalnych i technologicznych właściwości preparatów kolagenowych uzyskiwanych metodą kwasowo-enzymatyczną /2004. Krasnowska, Grażyna.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ