Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Charakterystyka g?�wnych gatunk�w owoc�w i warzyw jako artyku?�w ?ywno?ciowych i surowc�w dla przetw�rstwa / Dorota Walkowiak-Tomczak.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Charakterystyka ekologiczna populacji zająca Lepus europaeus Pallas, 1778 /
1975.
Pielowski, Zygmunt (1930- ).
2.
Charakterystyka ekologicznych sokow owocowych i warzywnych /
Hallmann, Ewelina.
3.
Charakterystyka eksploatacyjno-biologiczna ryb użytkowych w morskich wodach Wietnamu /
1986.
Phan, Le-Trong.
4.
Charakterystyka energetyczna budynków /
2010.
Żarski, Kazimierz.
5.
Charakterystyka energetyczna budynków...
2017.
Alsabry, Abdrahman.
6.
Charakterystyka energetyczna budynków w świetle zagadnień fizyki cieplnej budowli /
2017.
Alsabry, Abdrahman.
7.
Charakterystyka energetyczna i audyt budynków : przepisy z wprowadzeniem /
2009.
Stan prawny na 30 czerwca 2009 r.
Dydenko, Jerzy.
8.
Charakterystyka fenotypowa i genotypowa klinicznych szczepów Pseudomonas aeruginosa /
2010.
Wolska, Marzena Katarzyna.
9.
Charakterystyka fizjologicznych i biochemicznych właściwości toksyny wytwarzanej przez grzyba Phytophthora infestans (Mont.) de by /
1970.
Krzywański, Zenon (1928- ).
10.
Charakterystyka funkcjonalnych i technologicznych właściwości preparatów kolagenowych uzyskiwanych metodą kwasowo-enzymatyczną /
2004.
Krasnowska, Grażyna.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.