Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Biologiczne aspekty procesu oddawania mleka u owiec /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Biologiczna ocena oligosacharydów wyizolowanych z nasion łubinu wąskolistnego (Lupinus angustifolius) zastosowanych w żywieniu przepiórek reprodukcyjnych /
1998.
Tarasewicz, Zofia.
2.
Biologiczna ocena żywności : ćwiczenia /
1988.
Gronowska-Senger, Anna (1940- ).
3.
Biologiczna ocena żywności : ćwiczenia /
2002.
Wyd. 3.
Gronowska-Senger, Anna (1940- ).
4.
Biologiczna ocena żywności : ćwiczenia /
1995.
Wyd. 2.
Gronowska-Senger, Anna (1940- ).
5.
Biologiczna ochrona roślin /
1995.
Suter, Henri.
6.
Biologiczna ochrona roślin domowych, w ogrodzie zimowym i na balkonie /
2002.
Baumjohann, Dorothea.
7.
Biologiczna różnorodność ekosystemów rolnych oraz możliwości jej ochrony w gospodarstwach ekologicznych /
2013.
Tyburski, Józef.
8.
Biologiczna wartość białka żywności /
1978.
Rakowska, Maria.
9.
Biologiczna wartość kurzych jaj wylęgowych o różnej zawartości porfiryny /
1999.
Malec, Henryk.
10.
Biologiczne aspekty oczyszczania ścieków /
2019.
Wydanie I.
Błaszczyk, Mieczysław K. (1946- ).
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.