Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Prowadzenie gospodarstw i przedsi?biorstw w rolnictwie /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa /
Pyrcz, Jan.
2.
Prozdrowotne działanie ekstraktu z liści lucerny w żywieniu człowieka = Positive health impact of alfalfa's leaves extract in human nutrition /
2009.
Maj, Ryszard (1925-1998).
3.
Prozdrowotne składniki żywności /
2010.
Małecka, Maria.
4.
Prozessanalyse : elementare stochastische Methoden /
1982.
Dreyer, Helmut.
5.
Prozesssteuerung in der Teilefertigung /
1987.
Neef, Gunther.
6.
Prufung eines fett- und proteingeschutzten Sojavollbohnenschrotes (formalinbehandelt) auf verdauungsphysiologische Parameter beim Schaf /
1991.
Bahrenberg, Peter.
7.
Prumyslova vyroba pokrmu /
1983.
Balastik, Jaroslav.
8.
Prusy : dzieje państwa i społeczeństwa /
1987.
Salmonowicz, Stanisław (1931-2022).
9.
Prusy Królewskie - nowa ojczyzna menonitów /
Małłek, Janusz (1937- ).
10.
Prymat dobra /
1996.
Murdoch, Iris (1919-1999).
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.