Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Prowadzenie gospodarstw i przedsi?biorstw w rolnictwie /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa /  Pyrcz, Jan.
 2. Prozdrowotne działanie ekstraktu z liści lucerny w żywieniu człowieka = Positive health impact of alfalfa's leaves extract in human nutrition /2009. Maj, Ryszard (1925-1998).
 3. Prozdrowotne składniki żywności /2010. Małecka, Maria.
 4. Prozessanalyse : elementare stochastische Methoden /1982. Dreyer, Helmut.
 5. Prozesssteuerung in der Teilefertigung /1987. Neef, Gunther.
 6. Prufung eines fett- und proteingeschutzten Sojavollbohnenschrotes (formalinbehandelt) auf verdauungsphysiologische Parameter beim Schaf /1991. Bahrenberg, Peter.
 7. Prumyslova vyroba pokrmu /1983. Balastik, Jaroslav.
 8. Prusy : dzieje państwa i społeczeństwa /1987. Salmonowicz, Stanisław (1931-2022).
 9. Prusy Królewskie - nowa ojczyzna menonitów /  Małłek, Janusz (1937- ).
 10. Prymat dobra /1996. Murdoch, Iris (1919-1999).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ