Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Pasze Przemys?owe : informacje technologiczne, ekonomiczne, organizacyjne produkcji pasz przemys?owych /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Paszoznawstwo
2013.
Wyd. 2 zm.
Barszcz, Marcin (zootechnika).
2.
Paszoznawstwo : dla studentów kierunku towaroznawstwo oraz specjalności zootechnicznych /
2010.
Lipiec, Antoni (1951- ).
3.
Paszoznawstwo i zasady żywienia zwierząt : podręcznik dla techników hodowlanych i policealnych studiów hodowlanych zawodowych /
1978.
Wyd. 2.
Witczak, Franciszek (1921-2009).
4.
Paszoznawstwo i zasady żywienia zwierząt : podręcznik dla techników hodowlanych i policealnych zawodowych studiów hodowlanych /
1979.
Wyd. 2 [i.e. 3].
Witczak, Franciszek (1921-2009).
5.
Paszoznawstwo i zasady żywienia zwierząt : podręcznik dla techników hodowlanych i policealnych zawodowych studiów hodowlanych /
1985.
Wyd. 5.
Witczak, Franciszek (1921-2009).
6.
Patai's 1992 guide to the chemistry of functional groups /
1992.
Patai, Saul.
7.
Patches and corridors as landscape structure elements - advantages and limitations of the concept
2004.
Cieszewska, Agata (1966- ).
8.
Patentowanie wynalazków : taktyka, organizacja, praktyka /
1978.
Olender, Kornel.
9.
Paternalizm czy partnerstwo? : relacje między pacjentami a lekarzami w Europie /
Ostrowska, Antonina.
10.
Paternalizm prawa a hazard /
Grotkowska, Katarzyna.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.