Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Kultury starterowe bakterii fermentacji mlekowej do kiszenia pasz - od selekcji szczep�w do aplikacji : praca zbiorowa / pod red. Krystyny J. Zieli?skiej i Antoniego H. Miecznikowskiego.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Kunststoff-Handbuch. Bd. 8, Polyester : Herstellung, Eigenschaften, Verarbeitung und Anwendung /
1973.
Vieweg, Richard (1896- ).
2.
Kunststoff-Kompendium : Herstellung, Aufbau, Verarbeitung, Anwendung, Umweltverhalten und Eigenschaften der Thermoplaste, Polymerlegierungen, Elastomere und Duroplaste /
1996.
4.,neubearb. und erw. Aufl.
Franck, Adolf.
3.
Kunststoff-Konstruktionen : Rechenbeispiele /
1974.
Adamczak, H.
4.
Kunststoffe bis Lithium /
1960.
3, völlig neu gestaltete Aufl.
Buchholz, Hertha.
5.
Kunststoffe im Fahrzeugbau : Technik und Wirtschaftlichkeit.
1988.
6.
Kunststoffe. [T.] 1, Aufbau und Eigenschaften - Kunststoffsorten - Anwendungen /
1972.
2, neubearb. und erw. Aufl.
Domininghaus, Hans.
7.
Kunststoffe. [T.] 2, Aufbereiten - Oberflachenveredeln - Umformen /
1973.
2, neubearb. und erw. Aufl.
Domininghaus, Hans.
8.
Kunststoffe. [T.] 3, Spritzgiessen - Extrudieren - Blasformen /
1973.
Domininghaus, Hans.
9.
Die Kunststoffe und ihre Eigenschaften /
1976.
Domininghaus, Hans.
10.
Kunststoffe und Verfahren fur die Herstellung geschaumter Formteile /
1969.
Domininghaus, Hans.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.