Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Jako?ciowe badania marketingowe / Anna M. Nikodemska-Wo?owik.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Jakość energii elektrycznej w sieciach elektroenergetycznych, Wrocław 17 maja 1983 /
1984.
Malko, Jacek (1937-2015).
2.
Jakość gleb użytkowanych rolniczo i wskaźniki jej oceny /
2017.
Abramczyk, Karol Dawid.
3.
Jakość hodowlana drzewostanów sosnowych oraz wartość hodowlana i genetyczna drzew doborowych i porównawczych sosny zwyczajnej (Pinus sylvestris L.) ośmiu polskich pochodzeń = The breeding values of the Scots pine stands and breeding and genet
2002.
Korczyk, Adolf F.
4.
Jakość i bezpieczeństwo preparatów stosowanych w kosmetologii /
Kranc, Robert.
5.
Jakość i bezpieczeństwo żywności /
2020.
Wydanie I.
Gajdek, Grażyna.
6.
Jakość i bezpieczeństwo żywności a zdrowie konsumenta
2011.
Kwasek, Mariola.
7.
Jakość i bezpieczeństwo żywności : kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych /
2011.
Nowak, Dorota (technologia żywności).
8.
Jakość i bezpieczeństwo żywności : nowoczesne metody analityczne w zapewnianiu jakości i bezpieczeństwa żywności /
2008.
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
9.
Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne /
2006.
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
10.
Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku /
2010.
Sikora, Tadeusz.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.