Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Chemia zwi?zk�w koordynacyjnych /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Chemia żywności /1977. Janicek, Gustav.
 2. Chemia żywności /1988. Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 3. Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności /2017. Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 4. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności /2007.Wyd. 5 zm.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 5. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności /2009.Wyd. 5 zm. (dodr.).Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 6. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności /2014.Wyd. 6 zm., 2 dodr.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 7. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Biologiczne właściwości składników żywności /cop. 2017. Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 8. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka /2007.Wyd. 5 zm.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 9. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka /2009.Wyd. 5 zm. (dodr.).Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 10. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka /2014.Wyd. 6, zm. 2 dodr.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ