Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Produkcja koncentrat?w ?niadaniowych ze zb?? i ziemniak?w /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych tylnych klasy 1 i 2 bez polędwic BN-73/8151-41 /1973.  
 2. Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych tylnych klasy 1 i 2 z jałowic i wolców bez polędwic BN-73/8151-42 /1973.  
 3. Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych tylnych klasy 2 z jałowic i wolców BN-71/8151-28 /[między 1971 i 1972].  
 4. Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych tusz cielęcych kl. 2 BN-71/8151-11 /1971.  
 5. Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych tusz cielęcych kl. I BN-71/8151-10 /1971.  
 6. Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych tusz cielęcych klasy 3 BN-73/8151-44 /1973.  
 7. Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru szynki z kością i golonką BN-73/8151-37 /1973.  
 8. Produkcja garmażeryjna - Mostek bez kości oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru świeżych tusz cielęcych kl. 2 BN-71/8151-09 /1971.  
 9. Produkcja garmażeryjna - Mostek bez kości oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru tusz cielęcych klasy I BN-71/8151-06 /1971.  
 10. Produkcja garmażeryjna - Podroby z rozbioru ośrodków wieprzowych zdekompletowanych (bez ozorów) BN-73/8151-45 /1973.  
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ