Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Produkcja koncentrat?w ?niadaniowych ze zb?? i ziemniak?w /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych tylnych klasy 1 i 2 bez polędwic BN-73/8151-41 /
1973.
2.
Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych tylnych klasy 1 i 2 z jałowic i wolców bez polędwic BN-73/8151-42 /
1973.
3.
Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych ćwierćtusz wołowych tylnych klasy 2 z jałowic i wolców BN-71/8151-28 /
[między 1971 i 1972].
4.
Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych tusz cielęcych kl. 2 BN-71/8151-11 /
1971.
5.
Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych tusz cielęcych kl. I BN-71/8151-10 /
1971.
6.
Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru świeżych tusz cielęcych klasy 3 BN-73/8151-44 /
1973.
7.
Produkcja garmażeryjna - Mięso z rozbioru szynki z kością i golonką BN-73/8151-37 /
1973.
8.
Produkcja garmażeryjna - Mostek bez kości oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru świeżych tusz cielęcych kl. 2 BN-71/8151-09 /
1971.
9.
Produkcja garmażeryjna - Mostek bez kości oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru tusz cielęcych klasy I BN-71/8151-06 /
1971.
10.
Produkcja garmażeryjna - Podroby z rozbioru ośrodków wieprzowych zdekompletowanych (bez ozorów) BN-73/8151-45 /
1973.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.