Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Ocena warto?ci pokarmowej nowych odmian rzepaku w testach na kurcz?tach brojlerach / Teresa Banaszkiewicz.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Ocena struktury elastycznego systemu produkcyjnego z wykorzystaniem macierzowego modelu symulacyjnego /  Pierzchała, Wiesław.
 2. Ocena struktury sortymentów urobku w aspekcie modelowych badań skrawalności i kruszalności węgli /  Tront, Alfred.
 3. Ocena struktury sortymentów urobku w aspekcie modelowych badań skrawalności i kruszalności węgli. Cz. 2 /  Tront, Alfred.
 4. Ocena surowców rzeźnych /2001.Wyd. 3 popr.Kortz, Jerzy ( -2004).
 5. Ocena surowców rzeźnych : skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika /1998.Wyd. 2.Kortz, Jerzy ( -2004).
 6. Ocena symetrii ruchów wykonywanych kończyną górną podczas czynności picia z kubka przez osoby zdrowe /  Guzik-Kopyto, Agata.
 7. Ocena systemów planowania sieciowego oprogramowanych na mikrokomputery serii IBM-PC /  Minasowicz, Andrzej.
 8. Ocena systemu produkcyjnego wytwarzania opakowań z zastosowaniem metody BOST /2019. Borkowski, Stanisław (1945- ).
 9. Ocena sytuacji ekonomicznej indywidualnych gospodarstw rolnych z wykorzystaniem wybranych metod ilościowych /2008. Ryś-Jurek, Roma.
 10. Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu spożywczego w latach 2010-2014 /2016. Drożdż, Jadwiga.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ