Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Ocena warto?ci pokarmowej nowych odmian rzepaku w testach na kurcz?tach brojlerach / Teresa Banaszkiewicz.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Ocena struktury elastycznego systemu produkcyjnego z wykorzystaniem macierzowego modelu symulacyjnego /
Pierzchała, Wiesław.
2.
Ocena struktury sortymentów urobku w aspekcie modelowych badań skrawalności i kruszalności węgli /
Tront, Alfred.
3.
Ocena struktury sortymentów urobku w aspekcie modelowych badań skrawalności i kruszalności węgli. Cz. 2 /
Tront, Alfred.
4.
Ocena surowców rzeźnych /
2001.
Wyd. 3 popr.
Kortz, Jerzy ( -2004).
5.
Ocena surowców rzeźnych : skrypt dla studentów kierunków technologia żywności i żywienie człowieka oraz zootechnika /
1998.
Wyd. 2.
Kortz, Jerzy ( -2004).
6.
Ocena symetrii ruchów wykonywanych kończyną górną podczas czynności picia z kubka przez osoby zdrowe /
Guzik-Kopyto, Agata.
7.
Ocena systemów planowania sieciowego oprogramowanych na mikrokomputery serii IBM-PC /
Minasowicz, Andrzej.
8.
Ocena systemu produkcyjnego wytwarzania opakowań z zastosowaniem metody BOST /
2019.
Borkowski, Stanisław (1945- ).
9.
Ocena sytuacji ekonomicznej indywidualnych gospodarstw rolnych z wykorzystaniem wybranych metod ilościowych /
2008.
Ryś-Jurek, Roma.
10.
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu spożywczego w latach 2010-2014 /
2016.
Drożdż, Jadwiga.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.