Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Zastosowanie gnojowicy w uprawie chmielu / [oprac. Julian Migdal].
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Zastosowanie eurokodów w projektowaniu mostów /
© copyright 2016.
Siwowski, Tomasz.
2.
Zastosowanie Excela w pracy analityka finansowego, specjalisty ds. controllingu i analityka sprzedaży /
cop. 2012.
Próchnicki, Wojciech (analityk finansowy).
3.
Zastosowanie fal sprężystych emisji akustycznej do diagnozowania układów wtryskowych okrętowych silników spalinowych /
2012.
Bejger, Artur.
4.
Zastosowanie fali uderzeniowej w tendinopatiach, zespole bólu mięśniowo-powięziowego oraz pourazowego kostniejącego zapalenia mięśni /
Kubasik, Wojciech (fizjoterapia).
5.
Zastosowanie falki Morleta do wyznaczania współczynników tłumienia /
Ruchała, Przemysław.
6.
Zastosowanie fizycznych metod badania w chemii /
2014.
Starodub, Volodimir Oleksandrovič (1949- ).
7.
Zastosowanie fizykoterapii w leczeniu spastyczności u pacjentów po udarze mózgu /
Studnicki, Rafał.
8.
Zastosowanie formalizmu Hamiltona w opisie przetwornika elektromechanicznego na przykładzie silnika reluktancyjnego /
2012.
Burlikowski, Wojciech.
9.
Zastosowanie fotogrametrii do inwentaryzacji terenów objętych eksploatacją górniczą /
Nowak, Edward (geodezja).
10.
Zastosowanie funkcji Haara w analizie procesów wolnozmiennych /
1973.
Sawicki, Janusz (1936-2007).
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.