Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Wołowina -- jakość.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Białka mięśniowe jako wskaźniki jakości mięsa wieprzowego wychładzanego ze zróżnicowaną szybkością oraz mięsa bydła z wadą DFD / Beata Mikołajczak.
Autor:
Mikołajczak, Beata.
2.
Heterocykliczne aminy aromatyczne powstające podczas wysokotemperaturowej obróbki kulinarnej mięsa wołowego oraz ich przemiany w trakcie trawienia in vitro / Arkadiusz Szterk.
Autor:
Szterk, Arkadiusz.
3.
Wpływ profilu histochemicznego i grubości włókien wybranych mięśni u bydła na ich jakość kulinarną i przydatność do produkcji wyrobów masowanych / Małgorzata Sobczak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
Autor:
Sobczak, Małgorzata Renata.
4.
Efektywność doskonalenia cech pokrojowych, opasowych i rzeźnych u krajowego bydła czarno-białego poprzez krzyżowanie z innymi odmianami tej rasy i buhajami włoskich ras mięsnych / Krzysztof Szarkowski.
Autor:
Szarkowski, Krzysztof.
5.
Niektóre aspekty oceny buhajów bydła mlecznego i mięsnego w Polsce / Krzysztof Szarkowski ; Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Autor:
Szarkowski, Krzysztof.
6.
Zmiany w mikrostrukturze i teksturze mięśni bydlęcych podczas dojrzewania poubojowego i ogrzewania / Krystyna Palka.
Autor:
Palka, Krystyna (1949- ).
7.
Kształtowanie się cech użytkowości mięsnej buhajków, pochodzących z krzyżowania krów rasy czarno-białej z buhajami ras mięsnych, przy różnej intensywności żywienia / Janina Pogorzelska.
Autor:
Pogorzelska, Janina (1952- ).
8.
Wpływ elektrostymulacji wysokonapięciowej na przebieg zmian poubojowych mięsa wołowego charakteryzowanych wybranymi parametrami fizykochemicznymi / Ryszard Żywica ; Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego w Olsztynie.
Autor:
Żywica, Ryszard.
9.
Zmiany białek miofibrylarnych w czasie dojrzewania a kruchość mięsa wołowego / Jan Mroczek.
Autor:
Mroczek, Jan.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.