Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
17
tytułów spełniających kryteria:
Węglowodory aromatyczne.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Biodostępność wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych (WWA) w glebach / Bożena Smreczak ; Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa. Państwowy Instytut Badawczy = Institute of Soil Science and Plant Cultivation. State Research Institute.
Autor:
Smreczak, Bożena.
2.
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne zawarte w pyłach zanieczyszczających środowisko / Barbara Kozielska.
Autor:
Kozielska, Barbara (inżynieria środowiska).
3.
Degradacja WWA i PCB w procesach biologicznej przeróbki wybranych odpadów biodegradowalnych / Izabela Siebielska ; Politechnika Koszalińska.
Autor:
Siebielska, Izabela.
4.
Wpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności / Artur Ciemniak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
Autor:
Ciemniak, Artur.
5.
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne w żywności pochodzenia roślinnego / Jolanta Krystyna Wieczorek.
Autor:
Wieczorek, Jolanta Krystyna.
6.
Chemia związków aromatycznych / John D. Hepworth, David R. Waring, Michael J. Waring ; z jęz. ang. tł. Agata Jurkiewicz.
Autor:
Hepworth, John D.
, Waring, David R.
, Waring, Michael J. (1939- ).
, Jurkiewicz, Agata.
7.
Zastosowanie macierzy DNA do detekcji skażenia środowiska wodnego wielopierścieniowymi węglowodorami aromatycznymi (WWA) / Paweł Brzuzan, Michał K. Łuczyński, Maciej Góra, Maciej Woźny.
Autor:
Brzuzan, Paweł.
, Łuczyński, Michał Krzysztof (1975- ).
, Góra, Maciej.
, Woźny, Maciej (biologia).
8.
Zmiany ilościowe WWA podczas oczyszczania ścieków i przeróbki osadów / Maria Włodarczyk-Makuła.
Autor:
Włodarczyk-Makuła, Maria.
9.
Właściwości dielektryczne wybranych węglowodorów aromatycznych w zakresie niskich częstotliwości / Grzegorz W. Bąk.
Autor:
Bąk, Grzegorz Władysław (1949- ).
10.
Występowanie wybranych kancerogennych węglowodanów aromatycznych w mięśniach niektórych gatunków ryb bałtyckich / Marek Kurpios.
Autor:
Kurpios, Marek (1932- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.