Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Technologiczna i konsumpcyjna przydatność mięsa krzyżówek towarowych świń polskich ras białych z udziałem ras hampshire i duroc /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Technologiczna i konsumpcyjna przydatność mięsa krzyżówek towarowych świń polskich ras białych z udziałem ras hampshire i duroc /1999. Grześkowiak, Eugenia.
 2. Technologiczna optymalizacja przerobu drewna na materiały tarte i półfabrykaty przeznaczeniowe /1993. Hruzik, Ginter (1944- ).
 3. Technologiczna plastyczność metali : badania plastometryczne /2005. Grosman, Franciszek.
 4. Technologiczne aspekty konwersji laktozy do soli kwasów aldonowych i ß-galaktozylowych oligosacharydów /1992. Król, Bogusław (1942- ).
 5. Technologiczne aspekty produkcji MDF /2013.Wydanie I.Nicewicz, Danuta.
 6. Technologiczne aspekty przemian temperaturowych kwarcowej osnowy piaskowej syntetycznej masy formierskiej z bentonitem /2011. Kowalski, Jerzy Stanisław.
 7. Technologiczne aspekty przemiany odkształceniowej w żeliwie sferoidalnym ausferrytycznym /2014. Myszka, Dawid.
 8. Technologiczne aspekty rolnictwa /2016. Twardowski, Mirosław (1970- ).
 9. Technologiczne aspekty sterowania procesem koagulacji z wykorzystaniem koagulantów wstępnie zhydrolizowanych /2015. Kłos, Marcin (inżynieria i ochrona środowiska).
 10. Technologiczne badanie ścieków /1977. Suchorzewski, Wojciech.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ