Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym /
Sałata, Barbara.
2.
Przetwory jajowe - Pobieranie próbek i metody badań BN-83/8036-05 /
1983.
Płotka, Andrzej.
3.
Przetwory mięsne paczkowane - plasterkowane i porcjowane BN-87/8014-01 /
1987.
Wieczorek, Hanna (normalizacja).
4.
Przetwory naftowe - Pobieranie próbek ropy naftowej i obliczanie zawartości zanieczyszczeń BN-64/0531-02 /
[ca 1966].
Wyd. 2. Nakład wznowiony uwzględnia zmiany i poprawki wprowadzone do dnia 2.III.66 r.
5.
Przetwory owocowe - Dżemy niskosłodzone BN-73/8111-02 /
1973.
6.
Przetwory owocowe - Galaretki BN-73/8113-01 /
1973.
7.
Przetwory owocowe - Napoje owocowe BN-80/8121-06 /
1980.
8.
Przetwory owocowe - Nektary BN-75/8127-01 /
1975.
Cybulski, Henryk (normalizacja).
9.
Przetwory owocowe - Owoce pasteryzowane BN-73/8121-03 /
1974.
10.
Przetwory owocowe - Owoce suszone BN-80/8125-04 /
1980.
Hordyjewicz, Teresa.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.