Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym /  Sałata, Barbara.
 2. Przetwory jajowe - Pobieranie próbek i metody badań BN-83/8036-05 /1983. Płotka, Andrzej.
 3. Przetwory mięsne paczkowane - plasterkowane i porcjowane BN-87/8014-01 /1987. Wieczorek, Hanna (normalizacja).
 4. Przetwory naftowe - Pobieranie próbek ropy naftowej i obliczanie zawartości zanieczyszczeń BN-64/0531-02 /[ca 1966].Wyd. 2. Nakład wznowiony uwzględnia zmiany i poprawki wprowadzone do dnia 2.III.66 r. 
 5. Przetwory owocowe - Dżemy niskosłodzone BN-73/8111-02 /1973.  
 6. Przetwory owocowe - Galaretki BN-73/8113-01 /1973.  
 7. Przetwory owocowe - Napoje owocowe BN-80/8121-06 /1980.  
 8. Przetwory owocowe - Nektary BN-75/8127-01 /1975. Cybulski, Henryk (normalizacja).
 9. Przetwory owocowe - Owoce pasteryzowane BN-73/8121-03 /1974.  
 10. Przetwory owocowe - Owoce suszone BN-80/8125-04 /1980. Hordyjewicz, Teresa.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ