Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
115
tytułów spełniających kryteria:
Przemysł rolno-spożywczy -- normy -- Polska.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów / Maria Śmiechowska.
Autor:
Śmiechowska, Maria.
2.
Uwarunkowania ekonomiczno-organizacyjne jakości i bezpieczeństwa żywności / Maria Jeznach.
Autor:
Jeznach, Maria.
3.
Bezpieczeństwo żywności w Polsce / Bożena Gulbicka.
Autor:
Gulbicka, Bożena.
4.
Higiena : żywność, pasze, środowisko.
5.
Wyroby ekstrudowane (ekstrudaty) - Chrupki nieoblewane - Metody badań BN-91/8070-14 / autorzy projektu normy Zofia Żelazowska-Major, Adela Szof, Marek Barański ; instytucja opracowująca normę Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.
Autor:
Żelazowska-Major, Zofia ( -2009).
, Szof, Adela.
, Barański, Marek (aparatura pomiarowa).
6.
Koncentraty spożywcze - Galaretki deserowe w proszku BN-90/8133-05 / autorzy projektu normy Maria Rutkowska, Bogumiła Tietz ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych.
Autor:
Rutkowska, Maria (przemysł spożywczy).
, Tietz, Bogumiła.
7.
Koncentraty spożywcze - Napoje orzeźwiające w proszku BN-90/8138-02 / autorzy projektu normy Maria Rutkowska, Bogumiła Tietz ; instytucja opracowująca normę Centralne Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych.
Autor:
Rutkowska, Maria (przemysł spożywczy).
, Tietz, Bogumiła.
8.
Tłuszcze roślinne jadalne - Tłuszcze przeestryfikowane BN-91/8053-16 / autor projektu normy Stanisław Ptasznik ; instytucja opracowująca normę Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego.
Autor:
Ptasznik, Stanisław.
9.
Wyroby i półprodukty ciastkarskie - Metody badań organoleptycznych i fizykochemicznych BN-90/8070-13 / autorzy projektu normy Adela Szof, Zofia Żelazowska-Major, Zofia Miłosz ; instytucja opracowująca normę Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego.
Autor:
Szof, Adela.
, Żelazowska-Major, Zofia ( -2009).
, Miłosz, Zofia.
10.
Wyroby cukiernicze trwałe - Herbatniki BN-90/8097-01 / autorzy projektu normy Renata Gasparska, Jolanta Kasprzycka ; instytucja opracowująca normę Krajowa Spółka Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego Cukry Sp. z o. o., Warszawa.
Autor:
Gasparska, Renata.
, Kasprzycka, Jolanta.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Nast.
>>
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.