Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Biller, Elżbieta.
Hasła przedm.
Mięso -- skutki oddziaływania ciepła.
Pieczenie (gotowanie).
Reakcja Maillarda.
Mięso -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Biller, Elżbieta.
wg tytułu:
Studia nad brązowien...
Opis MARC
Studia nad brązowieniem nieenzymatycznym i kształtowaniem cech smakowo-zapachowych w warunkach modelowych i w mięsie pieczonym / Elżbieta Biller.
Autor:
Biller, Elżbieta.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011.
Hasła przedm.
Mięso -- skutki oddziaływania ciepła.
Pieczenie
(
gotowanie
).
Reakcja Maillarda.
Mięso -- jakość.
Seria:
Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 387
Opis fiz.:
146, [1] s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 119-133.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
637
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.