Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Palka, Krystyna (1949- ).
Hasła przedm.
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków) -- rozprawy akademickie.
Mięśnie -- ultrastruktura.
Wołowina -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Palka, Krystyna (1949- ).
wg tytułu:
Zmiany w mikrostrukt...
Opis MARC
Zmiany w mikrostrukturze i teksturze mięśni bydlęcych podczas dojrzewania poubojowego i ogrzewania /
Krystyna
Palka
.
Autor:
Palka
,
Krystyna
(
1949-
).
Kraków : Wydawnictwo AR, 2000.
Hasła przedm.
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków) -- rozprawy akademickie.
Mięśnie -- ultrastruktura.
Wołowina -- jakość.
Seria:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1233-4189 ; z. 270
Opis fiz.:
68, [1] strona, [15] stron tablic : ilustracje ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Praca wykonana w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych AR w Krakowie oraz w Food Technology Department Rutgers the State University, USA.
Bibliografia na stronach 55-68.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Czasopisma
Dostępny na miejscu
CZ. 134
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.