Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Kurczaki -- żywienie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
1.
Wpływ chelatów Zn, Cu i Mn hydroksy analogu metioniny na wyniki produkcyjne i jakość mięsa kurcząt brojlerów / Stanisław Budnik ; Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy.
Autor:
Budnik, Stanisław.
, Adamski, Marek (zootechnika).
, Kuźniacka, Joanna.
2.
Wpływ prebiotyku i synbiotyku podanego in ovo na cechy użytkowe i jakość mięsa kurcząt brojlerów / Agata Dankowiakowska ; Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy. Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt.
Autor:
Dankowiakowska, Agata.
, Bednarczyk, Marek.
, Bogucka, Joanna.
3.
Wpływ formy i poziomu miedzi i żelaza w paszy na wyniki odchowu oraz wybrane wskaźniki metaboliczne kurcząt brojlerów / Małgorzata Maria Kwiecień.
Autor:
Kwiecień, Małgorzata (zootechnika).
4.
Fizjologiczne i produkcyjne efekty zastosowania w żywieniu kurcząt mieszanek zróżnicowanych zawartością białka, związków fenolowych i włókna pokarmowego z nasion bobiku (Vicia faba L.) oraz dodatkiem enzymów paszowych / Dariusz Mikulski.
Autor:
Mikulski, Dariusz.
5.
Badania nad metabolizmem energii u kurcząt brojlerów / Jan Barteczko.
Autor:
Barteczko, Jan (1944-2009).
6.
Efekty zastosowania nasion łubinu jako głównego źródła białka w diecie dla kurcząt brojlerów / Bogusław Olkowski.
Autor:
Olkowski, Bogusław.
7.
Ocena wartości pokarmowej nowych odmian rzepaku w testach na kurczętach brojlerach / Teresa Banaszkiewicz.
Autor:
Banaszkiewicz, Teresa (1954- ).
8.
Wartość pokarmowa zbóż dla kurcząt brojlerów / Andrzej Rutkowski.
Autor:
Rutkowski, Andrzej (1953- ).
9.
Wpływ związków polichlorobifenylowych (PCB) na jakość zdrowotną mięsa kurcząt = The effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat / Eryk Adamczyk ; Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych.
Autor:
Adamczyk, Eryk (1933-2022).
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.