Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Krysztofiak, Wojciech (prawo).
Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
Przegląd katalogu
wg autora:
Krysztofiak, Wojciech (prawo).
Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
wg tytułu:
Prawne aspekty stoso...
Opis MARC
Prawne aspekty stosowania substancji dodatkowych /
Wojciech
Krysztofiak
, Zofia Zaborowska.
Autor:
Krysztofiak
,
Wojciech
(
prawo
).
, Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
Uwagi o treści:
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 320-321.
Artykuły lub prace związane
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. Strony 309-321
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.