Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Konsumpcja zrównoważona.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
1.
Wartość konsumencka w kontekście zrównoważonego rozwoju : percepcja i akceptacja zrównoważonej wartości konsumenckiej na rynku spożywczym / Agnieszka Wiśniewska.
Autor:
Wiśniewska, Agnieszka (1976- ).
2.
Zrównoważona konsumpcja żywności : wybrane działania wspierające jej rozwój / Elżbieta Goryńska-Goldmann, Weronika Mytko.
Autor:
Goryńska-Goldmann, Elżbieta.
, Mytko, Weronika.
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
3.
Zrównoważona konsumpcja a polityka żywnościowa : wybrane instrumenty ekonomiczne i regulacyjne / Anna Wielicka-Regulska, Paulina Sołtysiak.
Autor:
Wielicka-Regulska, Anna.
, Sołtysiak, Paulina.
Wydanie:
Wydanie I.
4.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.
Autor:
Nowogródzka, Teresa.
Wydanie:
Wydanie I.
5.
Zrównoważona konsumpcja : wyzwania dla społeczeństwa w dobie globalizacji / Dariusz Pieńkowski, Anna Murawska, Sabina Zaremba-Warnke.
Autor:
Pieńkowski, Dariusz.
, Murawska, Anna (ekonomia).
, Zaremba-Warnke, Sabina.
6.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (37), Analiza strat i marnotrawstwa żywności na świecie i w Polsce / redakcja naukowa: Mariola Kwasek ; autorzy: Marek Borowski, Maria Kowalewska, Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Borowski, Marek (rolnictwo).
, Kwasek, Mariola.
, Kowalewska, Maria Teresa.
, Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
7.
Challenges of sustainable development in Poland / edited by Jakub Kronenberg and Tomasz Bergier ; autors Tomasz Bergier [i 21 pozostałych].
Autor:
Bergier, Tomasz.
, Kronenberg, Jakub.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.