Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
24
tytułów spełniających kryteria:
Higiena żywności.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Przewozy artykułów żywnościowych / Bogusław Madej, Robert Madej.
Autor:
Madej, Bogusław.
, Madej, Robert.
Wydanie:
Wydanie II, stan prawny obowiązujący w dniu 1 kwietnia 2022 roku.
2.
Szkodliwe substancje w żywności : pochodzenie działanie zagrożenia zdrowotne / redakcja naukowa Agata Witczak, Zdzisław E. Sikorski.
Autor:
Witczak, Agata.
, Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
3.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
, Grzesińska, Wiesława.
, Jałosińska, Małgorzata.
, Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia).
, Trafiałek, Joanna.
, Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia).
Wydanie:
Wydanie V poprawione i uzupełnione.
4.
Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne : bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. 1 / Natalia Anna Fechner, Ewa Misterska (redakcja naukowa).
Autor:
Fechner, Natalia Anna.
, Misterska, Ewa.
5.
Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne : bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. 2 / Helena Marek, Andrzej Zduniak (redakcja naukowa).
Autor:
Marek, Helena.
, Zduniak, Andrzej (1958- ).
6.
Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego, Zbigniewa Krejpcio.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Krejpcio, Zbigniew.
7.
Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego, Zbigniewa Krejpcio.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Krejpcio, Zbigniew.
Wydanie:
Wyd. 1, dodr.
8.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 4 popr. i uzup.
9.
Ocena ryzyka zdrowotnego w zakładach gastronomicznych na wybranych przykładach / Ewa Barbara Czarniecka-Skubina.
Autor:
Czarniecka-Skubina, Ewa.
10.
Zanieczyszczenia biologiczne i chemiczne jako problem bezpieczeństwa żywności / Bożena Gulbicka.
Autor:
Gulbicka, Bożena.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.