Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Gastronomia we współczesnym hotelu /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Gastronomia we współczesnym hotelu /
2008.
Dominik, Piotr (technologia żywności).
2.
Gaudí : człowiek i jego dzieło /
2004.
Wyd. 1, dodr.
Bergós, Joan (1894-1974).
3.
Gauguin /
© 2006.
Crepaldi, Gabriele (1958- ).
4.
Gauguin /
2010.
Ed. pol.
Nicosia, Fiorella.
5.
Gawędy o księgarzach /
1972.
Arct, Zbysław.
6.
Gawędy o przyjęciach /
1977.
Wyd. 2.
Iwaszkiewicz, Maria.
7.
Gawędy o sztuce : dzieła, twórcy, mecenasi : [Włochy XIII-XV wiek] /
2010.
Fabiani, Bożena (1938- ).
8.
Gawron Corvus frugilegus... i inne krukowate /
2007
Indykiewicz, Piotr.
9.
Gaz. Bank.
1988-.
10.
Gaz - bezpieczny i ekologiczny : sympozjum szkoleniowe, Kiekrz pod Poznaniem 5-7 marca 1997 /
1997.
Barczyński, Andrzej.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.