Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
14
tytułów spełniających kryteria:
Gastronomia -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski].
Autor:
Czarniecka-Skubina, Ewa.
, Grzesińska, Wiesława.
, Hamułka, Jadwiga.
, Jaworska, Danuta (technologia żywności).
, Kajak-Siemaszko, Katarzyna.
, Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Kowalczuk, Iwona.
, Przybylski, Wiesław.
, Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia).
, Rutkowska, Jarosława.
, Tomaszewska, Marzena (technologia żywności).
, Trafiałek, Elżbieta (1951- ).
, Wachowicz, Ingrid.
, Wawrzyniak, Agata.
, Wieczorek, Celina.
, Kmiecik, Dominik.
, Korczak, Józef (1951- ).
, Latoch, Agnieszka.
, Stasiak, Dariusz (1965- ).
, Korzeniowska-Ginter, Renata.
, Kolanowski, Wojciech.
2.
Marketing produktów spożywczych i gastronomii / Anna Kowalska, Anna Olszańska, Stanisław Urban.
Autor:
Kowalska, Anna (ekonomia).
, Olszańska, Anna (ekonomia).
, Urban, Stanisław (1943-2017).
3.
Gastronomia / Piotr Dominik.
Autor:
Dominik, Piotr (technologia żywności).
4.
Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik.
Autor:
Dominik, Piotr (technologia żywności).
5.
Marketing w gastronomii / Józef Sala.
Autor:
Sala, Józef.
Wydanie:
Wyd. 2 zm.
6.
Podstawy gastronomii / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Autor:
Milewska, Mariola.
, Prączko, Anna.
, Stasiak, Andrzej (geografia).
7.
Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].
Autor:
Zalewski, Stanisław (1936-2000).
Wydanie:
Wyd. 4, dodr.
8.
Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak.
Autor:
Kotaś, Ryszard.
, Sojak, Sławomir (1952- ).
9.
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu / Ewa Czarniecka-Skubina.
Autor:
Czarniecka-Skubina, Ewa.
10.
Gastronomia we współczesnym hotelu / Piotr Dominik.
Autor:
Dominik, Piotr (technologia żywności).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.