Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 14 tytułów spełniających kryteria: Gastronomia -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Hamułka, Jadwiga., Jaworska, Danuta (technologia żywności)., Kajak-Siemaszko, Katarzyna., Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Kowalczuk, Iwona., Przybylski, Wiesław., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Rutkowska, Jarosława., Tomaszewska, Marzena (technologia żywności)., Trafiałek, Elżbieta (1951- )., Wachowicz, Ingrid., Wawrzyniak, Agata., Wieczorek, Celina., Kmiecik, Dominik., Korczak, Józef (1951- )., Latoch, Agnieszka., Stasiak, Dariusz (1965- )., Korzeniowska-Ginter, Renata., Kolanowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Marketing produktów spożywczych i gastronomii / Anna Kowalska, Anna Olszańska, Stanisław Urban.
Autor: Kowalska, Anna (ekonomia)., Olszańska, Anna (ekonomia)., Urban, Stanisław (1943-2017).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Gastronomia / Piotr Dominik.
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik.
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Marketing w gastronomii / Józef Sala. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sala, Józef.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 zm.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Podstawy gastronomii / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Milewska, Mariola., Prączko, Anna., Stasiak, Andrzej (geografia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Zalewski, Stanisław (1936-2000).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 4, dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii / Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak.
Autor: Kotaś, Ryszard., Sojak, Sławomir (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu / Ewa Czarniecka-Skubina. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Gastronomia we współczesnym hotelu / Piotr Dominik. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ