Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Drożdże (czynnik fermentacyjny).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Co wiemy o drożdżach? : genomika, fizjologia, zastosowanie / pod redakcją Małgorzaty Robak ; [autorzy: Małgorzata Robak, Joanna Kawa-Rygielska, Anita Rywińska, Barbara Żarowska].
Autor:
Robak, Małgorzata (1953- ).
, Kawa-Rygielska, Joanna.
, Rywińska, Anita.
, Żarowska, Barbara.
2.
Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / pod red. Stanisława Błażejaka.
Autor:
Błażejak, Stanisław.
3.
Biosynteza i charakterystyka toksyn killerowych drożdży Debaryomyces hansenii / Barbara Żarowska.
Autor:
Żarowska, Barbara.
4.
Wpływ kultur mieszanych wybranych szczepów drożdży z rodzaju Saccharomyces na fermentację i skład chemiczny win jabłkowych / Paweł Satora.
Autor:
Satora, Paweł.
5.
Studia nad wykorzystaniem octanu i wydzielaniem cytrynianu przez drożdże Yarrowia lipolytica / Małgorzata Robak ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności.
Autor:
Robak, Małgorzata (1953- ).
6.
Kryteria doboru szczepów bakterii fermentacji mlekowej i drożdży do produkcji fermentowanego soku z buraków ćwikłowych / Łucja Łaniewska-Trokenheim ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Łaniewska-Trokenheim, Łucja.
7.
Bakterie Zymomonas mobilis - mikroorganizmy alternatywne dla drożdży gorzelniczych / Jacek Nowak.
Autor:
Nowak, Jacek (biotechnologia).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.