Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
BHP w branży gastronomicznej / Piotr Dominik.
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Zarządzanie hotelem : wybrane zagadnienia / redakcja naukowa Piotr Dominik ; [autorzy: Małgorzata Bernat, Tomasz Dejtrowski, Piotr Dominik, Witold Drogoń, Urszula Huber].
Autor: Bernat, Małgorzata., Dominik, Piotr (technologia żywności)., Dejtrowski, Tomasz., Drogoń, Witold., Huber, Urszula.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Gastronomia / Piotr Dominik.
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Zasady i organizacja żywienia w turystyce / Piotr Dominik.
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego / Piotr Dominik, Witold Drogoń.
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności)., Drogoń, Witold.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Gastronomia we współczesnym hotelu / Piotr Dominik. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii / Piotr Dominik. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Żywienie zbiorowe : uzupełnienie do wykładów z przedmiotu Zasady Zbiorowego Żywienia i Towaroznawstwo / Piotr Dominik. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ