Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Czynniki i cechy kształtujące jakość owoców pomidora oraz ich przydatność do mrożenia / Ewa Rożek
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Czynniki i cechy kształtujące jakość owoców pomidora oraz ich przydatność do mrożenia /2007. Rożek, Ewa.
 2. Czynniki i kierunki rozwoju gospodarki żywnościowej w ujęciu przestrzennym : (II etap) /1985. Kamiński, Włodzimierz (1924-2015).
 3. Czynniki i mierniki konkurencyjności zewnętrznej sektora ogrodniczego i jego produktów /2017. Nosecka, Bożena.
 4. Czynniki i współzależności rozwoju społeczno-gospodarczego1981.Wyd. 2, zm. i rozsz.Pajestka, Józef (1924-1994).
 5. Czynniki i współzależnośći rozwoju społeczno-gospodarczego kraju /1975. Pajestka, Józef (1924-1994).
 6. Czynniki intensywnego chowu krów mlecznych w dużych stadach /1987. Fiedorowicz, Grzegorz.
 7. Czynniki konkurencyjności podmiotów użytkujących Zasób Własności Rolnej Skarbu Państwa : studium przypadku województwa warmińsko-mazurskiego /© copyright 2020. Juchniewicz, Małgorzata.
 8. Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie /2012. Nosecka, Bożena.
 9. Czynniki kształtujące barwę wyrobów mięsnych /  Krysztofiak, Krystyna.
 10. Czynniki kształtujące elementy systemu zarządzania współczesną organizacją : praca zbiorowa /2008. Karbownik, Andrzej (1947- ).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ