Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Czynniki i cechy kształtujące jakość owoców pomidora oraz ich przydatność do mrożenia /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Czynniki i cechy kształtujące jakość owoców pomidora oraz ich przydatność do mrożenia /
2007.
Rożek, Ewa.
2.
Czynniki i kierunki rozwoju gospodarki żywnościowej w ujęciu przestrzennym : (II etap) /
1985.
Kamiński, Włodzimierz (1924-2015).
3.
Czynniki i mierniki konkurencyjności zewnętrznej sektora ogrodniczego i jego produktów /
2017.
Nosecka, Bożena.
4.
Czynniki i współzależności rozwoju społeczno-gospodarczego
1981.
Wyd. 2, zm. i rozsz.
Pajestka, Józef (1924-1994).
5.
Czynniki i współzależnośći rozwoju społeczno-gospodarczego kraju /
1975.
Pajestka, Józef (1924-1994).
6.
Czynniki intensywnego chowu krów mlecznych w dużych stadach /
1987.
Fiedorowicz, Grzegorz.
7.
Czynniki konkurencyjności podmiotów użytkujących Zasób Własności Rolnej Skarbu Państwa : studium przypadku województwa warmińsko-mazurskiego /
© copyright 2020.
Juchniewicz, Małgorzata.
8.
Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie /
2012.
Nosecka, Bożena.
9.
Czynniki kształtujące barwę wyrobów mięsnych /
Krysztofiak, Krystyna.
10.
Czynniki kształtujące elementy systemu zarządzania współczesną organizacją : praca zbiorowa /
2008.
Karbownik, Andrzej (1947- ).
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.