Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
8
tytułów spełniających kryteria:
Białka roślinne w żywieniu.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Ocena jakości preparatów białka ziemniaczanego otrzymanych w różnych warunkach technologicznych i ich przydatności w produkcji wyrobów ekstrudowanych / Anna Pęksa ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
Autor:
Pęksa, Anna.
2.
Poekstrakcyjna śruta rzepakowa "00" i nasiona strączkowych jako źródła białka w tuczu świń / Wiesław Sobotka.
Autor:
Sobotka, Wiesław.
3.
Efektywność wykorzystania nasion grochu jako krajowego źródła białka w mieszankach dla tuczników / Maria Stanek ; Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego w Olsztynie.
Autor:
Stanek, Maria.
4.
Zmiany niektórych związków biologicznie aktywnych w procesie otrzymywania preparatów białkowych z nasion roślin strączkowych / Helena Porzucek.
Autor:
Porzucek, Helena ( -2003).
5.
Łubin jako potencjalny surowiec białkowy w produkcji żywności / Eleonora Lampart-Szczapa.
Autor:
Lampart-Szczapa, Eleonora.
6.
Rzepak i bobik jako krajowe źródło białka w żywieniu świń / Maria Osek ; Wyższa Szkoła Rolniczo-Pedagogiczna.
Autor:
Osek, Maria (1951- ).
7.
Studia nad białkami frakcji cytoplazmatycznej w aspekcie otrzymywania koncentratów białkowych z zielonek / Stanisław Gwiazda.
Autor:
Gwiazda, Stanisław.
8.
Preparaty żywnościowe z białka roślinnego / Antoni Rutkowski, Halina Kozłowska.
Autor:
Rutkowski, Antoni (1920-2018).
, Kozłowska, Halina (technologia żywności).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.