Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Sensoryczna analiza żywności / Nina Baryłko-Pikielna, Eliza Kostyra.
Autor: Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019)., Kostyra, Eliza.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019)., Matuszewska, Irena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019)., Matuszewska, Irena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Warszawa, 24-25 maja 2006 / [kom. nauk. Nina Baryłko-Pikielna et al. ; org. Sekcja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ, Wydział Technologii Żywności SGGW].
Autor: Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019)., Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności 2006 ; Warszawa).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
W pogoni za jakością - total quality management / Helga Drummond ; przeł.: Nina Pikielna, Zofia Zielińska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Drummond, Helga (1956- )., Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019)., Zielińska, Zofia (ekonomistka).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Ekosystemy żywicielskie i żywność : zagrożenia i problemy ochrony : Raport dla Ministra Ochrony Środowiska, Zasobów Naturalnych i Leśnictwa / Waldemar Michna [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019)., Marchwińska, Ewa., Michna, Waldemar (1929-2013)., Siuta, Jan (1928-2020)., Turnau, Biruta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Technologia mięsa : praca zbiorowa / pod red. Wincentego Pezackiego ; [aut. Nina Baryłko-Pikielna et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pezacki, Wincenty (1914-2008)., Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Zarys analizy sensorycznej żywności / Nina Baryłko-Pikielna. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ