Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
10
tytułów spełniających kryteria:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Sensoryczna analiza żywności / Nina Baryłko-Pikielna, Eliza Kostyra.
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Kostyra, Eliza.
2.
Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
3.
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Matuszewska, Irena.
Wydanie:
Wyd. 2.
4.
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Matuszewska, Irena.
5.
Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
6.
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Warszawa, 24-25 maja 2006 / [kom. nauk. Nina Baryłko-Pikielna et al. ; org. Sekcja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ, Wydział Technologii Żywności SGGW].
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności 2006 ; Warszawa).
7.
W pogoni za jakością - total quality management / Helga Drummond ; przeł.: Nina Pikielna, Zofia Zielińska.
Autor:
Drummond, Helga (1956- ).
, Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Zielińska, Zofia (ekonomistka).
8.
Ekosystemy żywicielskie i żywność : zagrożenia i problemy ochrony : Raport dla Ministra Ochrony Środowiska, Zasobów Naturalnych i Leśnictwa / Waldemar Michna [et al.].
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Marchwińska, Ewa.
, Michna, Waldemar (1929-2013).
, Siuta, Jan (1928-2020).
, Turnau, Biruta.
9.
Technologia mięsa : praca zbiorowa / pod red. Wincentego Pezackiego ; [aut. Nina Baryłko-Pikielna et al.].
Autor:
Pezacki, Wincenty (1914-2008).
, Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
10.
Zarys analizy sensorycznej żywności / Nina Baryłko-Pikielna.
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.