Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 12 tytułów spełniających kryteria: Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Projektowanie systemów bezpieczeństwa / Paweł Kępka ; [recenzenci: Jerzy Wolanin, Grzegorz Sobolewski].
Autor: Kępka, Paweł., Wolanin, Jerzy., Sobolewski, Grzegorz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP : gastronomia / Barbara Jackiewicz.
Autor: Jackiewicz, Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją / Barbara Jackiewicz.
Autor: Jackiewicz, Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych / Marek R. Zadernowski [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Zadernowski, Marek R.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Kontrola zagrożeń żywności auditowanym i certyfikowanym systemem ISO 22000/HACCP / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskej-Radziejewskiej ; aut.: Renata Cegielska-Radziejewska [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kijowski, Jacek (1948-2013)., Cegielska-Radziejewska, Renata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 uaktualnione i poszerz.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
HACCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskiej-Radziejewskiej ; aut. Anna Fabisz-Kijowska [et al.].
Autor: Kijowski, Jacek (1948-2013)., Cegielska-Radziejewska, Renata., Fabisz-Kijowska, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności / Janusz B. Berdowski, Filip J. Berdowski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Berdowski, Janusz Bronisław., Berdowski, Filip J.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP / Jolanta Kowalska [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kowalska, Jolanta (technolog żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Stan prawny obowiązujący od 1 stycznia 2006 r.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : ocena stanu wdrożenia po roku integracji z Unią Europejską / aut. Grażyna Morkis ; współpr. Anna Dworska [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Morkis, Grażyna., Dworska, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP : producenci żywności / Halina Turlejska.
Autor: Turlejska, Halina.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ