Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
12
tytułów spełniających kryteria:
Analiza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Projektowanie systemów bezpieczeństwa / Paweł Kępka ; [recenzenci: Jerzy Wolanin, Grzegorz Sobolewski].
Autor:
Kępka, Paweł.
, Wolanin, Jerzy.
, Sobolewski, Grzegorz.
2.
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP : gastronomia / Barbara Jackiewicz.
Autor:
Jackiewicz, Barbara.
3.
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją / Barbara Jackiewicz.
Autor:
Jackiewicz, Barbara.
4.
HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych / Marek R. Zadernowski [et al.].
Autor:
Zadernowski, Marek R.
5.
Kontrola zagrożeń żywności auditowanym i certyfikowanym systemem ISO 22000/HACCP / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskej-Radziejewskiej ; aut.: Renata Cegielska-Radziejewska [et al.].
Autor:
Kijowski, Jacek (1948-2013).
, Cegielska-Radziejewska, Renata.
Wydanie:
Wyd. 2 uaktualnione i poszerz.
6.
HACCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskiej-Radziejewskiej ; aut. Anna Fabisz-Kijowska [et al.].
Autor:
Kijowski, Jacek (1948-2013).
, Cegielska-Radziejewska, Renata.
, Fabisz-Kijowska, Anna.
7.
HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności / Janusz B. Berdowski, Filip J. Berdowski.
Autor:
Berdowski, Janusz Bronisław.
, Berdowski, Filip J.
8.
Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP / Jolanta Kowalska [et al.].
Autor:
Kowalska, Jolanta (technolog żywności).
Wydanie:
Stan prawny obowiązujący od 1 stycznia 2006 r.
9.
Systemy zarządzania jakością w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego : ocena stanu wdrożenia po roku integracji z Unią Europejską / aut. Grażyna Morkis ; współpr. Anna Dworska [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Morkis, Grażyna.
, Dworska, Anna.
10.
Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP : producenci żywności / Halina Turlejska.
Autor:
Turlejska, Halina.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.