Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Alergia pokarmowa.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Wiktora Obuchowskiego ; [recenzenci: Jolanta Czarnocińska, Alicja Kawka ; opracowanie redakcyjne Anna Zielińska-Krybus].
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Obuchowski, Wiktor (1946- ).
, Czarnocińska, Jolanta.
, Kawka, Alicja.
, Zielińska-Krybus, Anna.
2.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Babicz-Zielińska, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 6 zm., dodr.
3.
Immunoreaktywność wybranych składników żywności i sposoby jej zmniejszania / Joanna Leszczyńska.
Autor:
Leszczyńska, Joanna (technologia chemiczna).
4.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Babicz-Zielińska, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 5 zm. (dodr.).
5.
Alergie i nietolerancje pokarmowe / Lina Conti ; przeł. Anna Pawlina.
Autor:
Conti, Lina.
, Pawlina, Anna.
6.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Babicz-Zielińska, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 5 zm.
7.
Badania nad przyczynami nadwrażliwości pokarmowej u wybranej grupy niemowląt / Wanda Karwowska.
Autor:
Kawecka, Wanda (technologia żywności i żywienia).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.